fredag 28. august 2009

faenihelvetessatansdritt!

Jeg hater personlige startssider fra google. Jeg hater bloggurat og alle de halvdøde analfabetene der som spyr ut uinteressant dritt om at ungene deres pisser i "familiesenga" fordi mamma ikke klarer å la dem klare seg selv før de er trettiseks! Og jeg har ingen peiling hvorfor slike undermålere finnes på blogglisten min, og de ser ut til å være zombier. De kommer tilbake til jeg dreper direktørene i Google...

Jeg hater privatlivspornografer, horete fjortisser(av begge kjønn), gutter med blond sleik, kvinnfolk som tar med unger over-føkkings-alt, kristenfundamentalister og stort sett alle som mener at noe de ikke ser skal tenke for dem. OG HVA FAEN ER EI GLITTERFITTE?!? Det er liksom ingen grenser lengre for hvor teite jenter vil oppføre seg for å være "sexy"

Og jeg hater det ordet. "Sexy". Det medfører at jeg ikke fjerter,raper, eter, klør i ræva og at når jeg bæsjer skal det lukte Chanel No 5... "Sexy" legger begrensninger på det jeg er her for å gjøre; leve. Jeg gidder faen ikke å legge opp hele virkeligheten min etter noe flate regler et par vindhoder har funnet på, med eller uten vedheng mellom beina. FØKK DERE! Og FØKK "SEXY-TYRRANIET"! Jeg reiser til Kina og finner meg en stakkars faen som trenger fitte og er for redd til å miste den til å kreve noe som helst av meg. (Gutta, er det dette dere tenker når dere drar til Thailand og Russland?)

Akkurat nå er jeg litt grinete. Jeg ble vekket av en svensk telefonselger fra Tele2 i dag, midt i den feteste, og eneste, drømmen jeg har hatt på flere måneder. Jeg hater telefonselgere (med et hederlig unntak), FØKK DERE OGSÅ!

I'm allergic to stupid shit!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis det er den eneste drømmen du har hatt på flere måneder, er det stor sannsynlighet for at du husket den nettopp fordi du ble vekket midt i den. Man drømmer jo hver natt. Så sånn sett burde du jo nesten være litt takknemlig overfor tele2-fyren!

Hilsen en annen krimstudent (som fant deg når hun googlet "kriminologi")

Reynolds sa...

Awesome rage

oc,nilsen@hotmail.com sa...

Din jævla glitterhore.hvem er du?bare ennå en fitte som tror hun gjør opprør. men egentlig gjør du nothin!bli med meg på no skikkelig jævlig.noker nok og du har fått så ghatten paSSER,JÆVLA INCEST BAstarsd av en søppeldynge!